torstai 3. tammikuuta 2013

Talolla käy tohina

Talolla käy tohina, kun aika valmistumiseen vähenee. Kävimmet tänään töiden jälkeen talolla piipahtamassa ja siellä on ollut porukkaa enemmänkin töissä. Loput villat on käyty puhaltamassa yläpohjaan ja putkari on käynyt laittamassa hanakulmat. Sisätimpurit olivat laittamassa seiniä kiinni ja maalari oli kittaamassa seiniä. Myös sauna oli saanut alumiinipaperipäällysteen.

Levytettyä seinää ja sähköjohtoja katossa.
Kylpyhuoneen hanakulmat paikoillaan.
Saunan seinissä alumiinipaperit.
Palomuuri käsitelty ja maalattu, oikella keittiön seinää.

Huomenna sisäseinien levytys jatkuu ja jossain vaiheessa päivää tehdään tiiveysmittaus. Odotamme mielenkiinnolla tuloksia. Timpurit lupasivat laittaa olohuoneen seinään vanerin, jotta television kiinnitys seinälle on helpompaa. Ostin aikaisemmin verkkokauppa.comista seinätelineen. Myös ilmalämpöpumpun taakse tulee vaneri.

Ensi viikon maanantaina on takan ja piipun asennus. Sitten torstaina tulevat käsittelemään takan pinnat. Takaksi tulee TakkaCenterin Alvari.

Myös ilmalämpöpumpun asennus pitäisi olla maanantaina, mutta kukaan ei ole soitellut yhteydenottopyynnöstäni huolimatta. Putkien veto seinän sisällä olisi ollut järkevämpää, mutta nyt ne vedetään luultavasti makuuhuoneen kaapiston yläsokkelissa. Putkien kotelointia jää näkyviin noin 1,5 metriä.

Ilmoitimme Fortumille tänään sähkönkulutuksen ja se on tähän mennessä 3118 kWh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti