keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Laattoja näkyvissä!

Tänään oltiin taas edistytty. Meillä on nyt kattopaneelit laitettu ja sisätimpurit olivat lähteneet. Maalari ja laatoittaja olivat talolla töissä. Vastaava oli käynyt mittaamassa vesieristyksen paksuuden ja se oli riittävä. Laatoittaja oli saanut jo wc:n seinälaatat laitettua ja laatoitti jo suihkuseiniä. Maalari oli saanut kaksi makuuhuonetta pohjamaaliin ja kittaili ruuvinkantoja. Niitähän riittää :) Pihaan saapui tänään meidän wc:n ja pesuhuoneen kalusteet. Ulko-ovi ja kodinhoitohuoneen ovi oli vaihdettu, koska molemmissa oli valmistusvika. Toisessa oli karmit haljennut ja pääovessa sauma repsotti. Huomenna tulee TakkaCenteristä laittamaan takkaan pinnan. Alla kuvia:


Makuuhuone pohjamaalissa
Katto valmis
Wc:n seinälaatoitus. Raita pöntön takana Termas negro
Pesuhuoneen seinälaattoja. Samaa raitaa suihkujen taakse

2 kommenttia:

 1. Komeasti etenee! Hienolta näyttää.

  Innolla odotan kuvia teidän valmiista Alvarista:)

  Meillähän oli projektin ensimmäinen todellinen "vitutus maximus" siinä vaiheessa, kun takkamuurarit tulivat, eikä palomuuria oltu vielä rapattu eikä maalattu. Maalari hoiti homman sitten takan muurauksen jälkeen ja jäljestä tuli ihan siisti ja hyvä -onneksi! Oli vaan jotenkin mennyt Helmitalojen päässä ohi tieto siitä, koska meidän takka oikein muurataan, mutta onneksi lopputulos on siisti ja nätti, vaikka meille iskikin täysi paniikki asiasta :D

  t: Sanna

  VastaaPoista
 2. Ja me otettiin opiksi teidän projektista :D Muistutettiin monta kertaa Helmitaloa asiasta ja siirrettiinkin asennusta hieman. Nyt löytyy kuva valmiista takasta.

  VastaaPoista