tiistai 15. tammikuuta 2013

Sisätyöt etenee

Peltimiehet ovat käyneet tänään siirtämässä tikkaat oikealle paikalle, lisänneet katolle huoltosillan ja tehneet piipun pellityksen. Myös takapihan lumiestettä on levennetty ja se kattaa nyt koko terassin leveyden. Pyysimme myös etupihan kuistin päälle lumiesteen, tämä lisäys ei kuulu Helmitalon perustoimitukseen.

Etukuistin lumieste ja pellitetty piippu.
Tikkaat oikeassa paikassa, huoltosilta sekä piippu.
Sisällä kolme makuuhuonetta on jo lopullisessa maalissa, ainoastaan seinien tehostevärit puuttuvat. Luultavammin huomenna tai torstaina maalausurakka on valmis. Laitetaan kuvia sitten valmiista pinnoista. Märkätilojen kosteuseristeet olivat ok ja tänään pikku-wc:n lattiaan on laitettu laatat.

WC:n laatoitus, saumaus puuttuu.
Pesuhuoneen ikkuna, sisempi ikkuna ei ole vielä paikoillaan.
Saunan vesieristys.
Paikallinen jäteyhtiö on tuonut jäteastian roskakatokseen. Täytyy vielä ensi keväänä tehdä roskakatokseen lattia samalla kun ostaa kestopuuta terassia varten.

Jäteastia 240 litraa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan pitkällä olette :) Sain myös Karavalta saunasta tarjouksen, ja pyysin vielä muutamalta muultakin vastaavanlaisista laudetyypeistä, saa nähdä mihin päädytään. On tää vertailu välillä hankalaakin, helpompaa ehkä olisi jos enemmän kuuluisi pakettiin meilläkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mielenkiinnolla seuraamme blogianne ja täytyy käydä kurkkimassa mihin laudetyyppiin päädytte.

    VastaaPoista