torstai 31. tammikuuta 2013

Muuttolupa saatu

Tänään Helmitalon edustaja kävi "luovuttamassa" talon ja katsottiin kaikki pinnat läpi. Muutama pieni juttu löytyi, mutta ei mitään ihmeellistä. Hyvin pieniä asioita, kuten yhdestä ikkunasta puuttuu kahva ja yhden keittiön kaapin vedin on rikki. Laatoittaja kävi vielä tänään vetämässä silikoonit wc:n ja kylppärin laattojen ja altaan väliin. Talo valmistui ajallaan :)

Kolmelta paikalle tuli vastaavamme ja Vihdin kunnan rakennusvalvonnan edustaja. Huomautettavaa ei löytynyt ja muuttolupa saatiin. Joten huomenna sitten muuttohommia.

Nyt armotonta pakkaamista, saattaa mennä pitkälle yöhön. Onneksi muuttopalvelu roijaa tavarat huomenna. Siivottavaa on vielä mm. laattojen putsaaminen ja pölyä laskeutuu koko ajan lisää pinnoille. Laattojen oikea värikin tulee pikku hiljaa esille, kun saamauslaastin jämät saa pinnasta pois. Tietysti tiedossa sitten laatikoiden purkua, kaappien kasaamista ja monta muuta asiaa. Mutta eipä haittaa, ajan kanssa sitten,  suuri etappi on nyt saavutettu :)

Kiitokset tässä vaiheessa vastaavallemme ja Helmitalon ammattitaitoiselle porukalle. Kirjoitan myöhemmin hieman yhteenvetoa heidän toiminnastaan.

9 kommenttia:

 1. Kiitos! Tyytyväisiä ollaan. Tuli kaunis koti :)

  VastaaPoista
 2. Eilen saatiin mekin muuttolupa. On kyllä upea fiilis kun se viimeinenkin lista on paikoillaan. Nyt sitten vaan tavarat paikoilleen ja aletaan nauttiin. Mukavia hetkiä muuttolaatikoiden parissa. T. Onnenhelmi Valkeakoski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, onnea uuteen kotiin. Hieno fiilis :) Saatiin just kamat sisään.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin ja pitkää pinnaa kodin valmisteluun! Me saatiin nyt vasta, kun ollaan kohta vuosi jo asuttu, verhotangot paikoilleen keittiöön ja olohuoneeseen :D

  Paljon löytyy kaikkea pientä laitettavaa, kun muuttaa upouuteen taloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Epäilen ihan samaa, että osassa menee aikaa ;)

   Poista
 4. Onnea teillekin uuteen kotiin, nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nautitaan. Jotenkin niin hienoa, kun elänyt joka hetkessä rakentamisen ajan ja nyt valmista :)

   Poista