torstai 17. tammikuuta 2013

Maalaukset valmiit

Tänään maalari oli maalannut loput urakastaan eli meidän tehosteseinät. Laatoittaja on jatkanut hommiaan. Tänään oli eteinen laatoitettu ja pesuhuoneen seinät saumattu. Lisäksi kodinhoitohuoneen ja saunan laatoitus oli viimeistelty. Laatoittaja tekee huomisen vielä töitä ja sitten tulee seuraavaksi laatoittamaan vielä keittiön välitilan kunhan saadaan kaapistot paikoilleen. Näillä näkymin ensi viikon aikana. Eli huomenna pitäisi olla saumattu myös lattiat :) Alla kuvia:

Makuuhuoneen tehosteseinä väri tikkurilan Ajopuu
Olohuoneen seinää värinä tikkurilan paperi
Viimeistelty saunan laatoitus
Viimeistelty kodarin laatoitus
Tuulikaapin laatoitus

5 kommenttia:

 1. Teidän raksa etenee ihan käsittämätöntä vauhtia, olen tosi kade! :D Upealta näyttää. Mä en oikeasti uskonut että mikään talo voi valmistua näin nopeasti mutta totta se taitaakin olla. Mukavaa loppuviikkoa toivoo Villa Fridhemin rouva, meidän talo ei varmaan ikinä valmistu. ;)

  VastaaPoista
 2. Ei uskottu aluks itsekään :D mutta kun koko ajan joku on töissä niin kyllä edistyy! Ollaan positiivisesti yllättyneitä loppukiristä. Kyllä se teilläkin valmistuu! Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää tuo tumma lattia. Täytyy pistää harkintaan myös meille. :) Toiveissa on myös nopea projekti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mielipidejuttujahan nämä ja meitä miellyttää myös. Kävin katsomassa blogianne ja äkkiä tuo aika menee, kohta on jo valmista :) Tsemppiä projektiin.

   Poista