keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Sisätyöt aloitettu

Tontilla on tänään aloitettu sisäseinien tekoa. Alkaa hahmottua huoneiden paikat. Saunan ja pesuhuoneen seinien muurauskin oli saatu alkuun. Heti muistui mieleen talolla käydessä, miksi päädyttiin juuri tähän malliin. Suuri ja avara olohuone/keittiö yhdistelmä. Kyllä tykkään ja kovasti :) Alla muutama kuva:

Meidän makuuhuoneen vaatehuone
Vasemmassa reunassa sauna, muurattu osuus pesuhuone
Meidän tuulikaappi ja itäsiipeä
Takan paikka 
Yleiskuvaa länsisiipeen ;)
Yleiskuvaa itäsiipeen

Ollaan laitettu myös talon numero paikoilleen. Päädyttiin laittamaan se autokatokseen kiinni. Katsotaan mihin lopulta päätyy. Kyseinen numero piti olla musta, mutta ei kovin tummalta näytä :)


2 kommenttia:

 1. Tuo talon numero onkin hyvä olla jo rakennusaikana paikoillaan. Muutaman kerran oli mennä tavaratoimitukset naapuriin, kun heidän talonsa eteni suurin piirtein samaa tahtia omamme kanssa.

  Nämä avarat olohuone+keittiö -tilat on kyllä yksi Helmitalojen ehdoton plussa. Kävimme joskus katsomassa Design-Talojen mallia, jossa oli vain 25 neliön olokeittiö, ja sehän oli aivan onnettoman pieni verrattuna tähän Sulohelmen 37 neliöön.

  Mutta varokaa, ettei teille käy samaa pikku mokaa, mikä meille on tapahtunut pari kertaa. Olkaa tarkkana, ettette käytä liesituuletinta samaan aikaan, kun takassa on valkea :D

  Alvarissa kun ei ole kaasutiivistä luukkua (tai ainakaan meidän takassa ei ole...), niin liesituuletin imaisee helposti takasta savut sisälle siitä luukkujen yläkulmasta :)

  t: Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo alue on uutta ja navigaattori ei sinne löydä joten hyvä olla numero näkyvillä. Meillä tuo "olokeittiö" on 40,7 neliöö ja ehdoton plussa kyllä. Siinähän sitä aikaa vietetään ainakin meillä. Kiitos vinkistä takan ja liesituulettimen yhteiskäytöstä. Saa nähdä kauanko se muistetaan, että ei kannata yhtä aikaa käyttää :)

   Poista