perjantai 14. joulukuuta 2012

Sisäseinät pystyssä

Sisäseinät on nyt pystyssä ja seinät on levytetty toiselta puolelta. Takan taakse tuleva palomuuri ja kylpyhuoneen seinät on muurattu. Huoneet alkavat hahmottua ja näyttää jo talolta sisältäpäinkin:) Toki työtä on vielä paljon edessä

Sähkäri tulee ensi viikon torstaina tekemään sähkötöitä ja mikäli säät sallivat niin peltimiehet tulevat laittamaan rännit ja kattoturvatuotteet. Tilasin tänään sähkökattilan (Jäspi Tehowatti)  ja ensi viikolla pitäisi tilata vesimittari, jotta nämä olisivat valmiina putkaria varten. Putkari tulee luultavammin tekemään putkityöt vasta viikolla 1 tai 2.
Jäspi Tehowatti, kuva www.kaukora.fi
Aikataulullisesti talon pitäisi valmistua tammikuun loppuun, jos lattiavalu on kuivanut tarpeeksi ajoissa. Tulevat viikot näyttävät pysytäänkö aikataulussa. Lattian kosteusmittaus tehdään ensi viikolla tai viimeistään Joulun välipäivinä, joten sen jälkeen olemme viisaampia. Aikataulu on jokatapauksessa tiukka, sillä Joulun ja uudenvuoden välissä ei tapahdu käytännössä mitään.

Alla muutama kuva tältä päivältä, huoneiden järjestyksen ja pohjakuvan löydät täältä.

Keittiö olohuoneesta päin katsottuna
Takan paikka, oikella keittiö
Olohuone keittiöstä päin katsottuna
Keittiön ja olohuoneen takana kaksi makuuhuonetta ja vaatehuone. Aukkoon tulee pariovi.
Kylpyhuone, vasemmalla sauna.
KHH:n tila, mihin tulee kojeet ja vesimittari liukuovien taakse
Kodinhoitohuone
Yksi makuuhuoneista, oikean seinän takana keittiö

2 kommenttia:

  1. En olekaan aikaisemmin käynyt kurkistamassa tänne teidän blogiin, mutta tosiaan näyttää, että mennään suurin piirtein samassa vaiheessa.
    Teillä on kylläkin huomattavasti siistimpi raksa kuin meillä :D
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olemme siivonneet ulkoseinien pystytyksen jälkeen ja timpurit antoivat siitä kiitosta. Säästivät työaikaa pari tuntia. Sisätimpurit ovat siistejä ja kuvat ovat heidän jäljiltä. Siivoushan sinällään ei kuulu paketin hintaan.

    VastaaPoista