torstai 20. joulukuuta 2012

Kattoturvatuotteet ja sähkötöitä

Eilen peltimiehet kävivät laittamassa rännit, syöksytorvet, ikkunalaudat, kynnykset ja kattoturvatuotteet. Kaikki ei mennyt ihan kuin strömsössä vaan illalla huomasin, että tikkaat oli laitettu väärään paikkaan. Ne oli laitettu suoraan takaterassille vaikka oikea paikka on kuvassa tikkaiden oikeanpuoleisen ikkunan oikealla puolella. Terassi ei ole suuren suuri, tikkaat vievät turhaan tilaa siitä. Onneksi tämän saa kyllä korjattua ja tikkaat tullaan siirtämään oikeaan paikkaan.

Tikkaat terassin kohdalla.
Helmitalon perustoimitukseen kuuluvat valkoiset rännit ja syöksytorvet. Vaihdoimme ne mustaksi, jotta ovat samanväriset kuin autokatoksessa.

Lumieste ja mustat rännit.
Tänään sähkärit olivat tekemässä sähkötöitä. Pieniä muutoksia sähköpiirustukseen tuli, mm. tuulikaapin valokatkaisin laitetaan myös eteisen puolelle. Myös kiukaan ohjauskeskus siirrettiin toiselle seinälle ja piuha oli tietysti liian lyhyt. Tarja kävi hakemassa sellaisen Kajo kiukaan myymälästä kotiintulomatkalla. Suurempi muutos tuli, kun tehtaalla ei oltu tehty valmiutta toiselle takaterassin lampulle vaikka se sähköpiirustuksissa olikin. Lampun laittaminen olisi vaatinut reiän höyrynsulkumuovin ja seinän läpi ja sitä emme halunneet. Yksi lamppu on aika onneton, joten laitamme sitten myöhemmin lisävalaistusta samalla, kun rakennamme terassia. Sähköjohdon pääsee pujottattamaan seinän välistä lampun kohdalta. Täytyy miettiä hankimmeko esim. pilarivalaisimia terassille pari kappaletta.

Sähkökaapin kytkentöjä.
Muistakaa osallistua arvontaan tästä. Tällä hetkellä todennäköisyys voittaa on erinomainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti