maanantai 31. joulukuuta 2012

Lattiavalu kuiva

Tänään on ollut hieno päivä. Kävin irtisanomassa vuokrasopimuksen ja pidämme asunnon varmuuden vuoksi 10.2.2013 saakka. Oli iloinen yllätys, että vuokrasopimus ei lopu aina kuukauden viimeinen päivä vaan sen voi itse määritellä, kunhan irtisanoo vuokrasopimuksen vähintään täyttä kalenterikuukautta aikaisemmin. Näin ei ole käsittääkseni joka paikassa. Talon pitäisi valmistua tammikuun lopussa, mutta riskien minimoimiseksi sitä mielellään maksaa kymmenestä päivästä ylimääräistä vuokraa, jos sattuu jotain pieniä mutkia matkaan. Veneen alla ei ole mukava asustella ;)

Kävin tänään talolla, lämpötila oli olohuoneessa 21 astetta ja ilma oli raikas. Lauantaista saakka talossa on ollut läpiveto ja myös yhden makuuhuoneen ikkuna on ollut raollaan. Lattian kuivumisen kannalta ilmanvaihto on yhtä tärkeä asia kuin itse lämmityskin. Olemme aina siivotessa pitäneet ovia auki, jotta ilma kiertää paremmin.

Myös vastaavamme kävi tänään talolla mittaamassa lattiavalun kosteuden ja se on jo nyt riittävän kuiva vesieristämiseen. Hänen mittarillaan lukeman ollessa alle 75 voidaan vesieristys tehdä ja lukemat olivat joka paikassa alle tuon. Kyllä oli huojentava tieto :)

Tällä viikolla tapahtuu vielä paljon, lukot tullaan asentamaan keskiviikkona ja maalari tulee käsittelemään palomuurin, jotta takka voidaan muurata seuraavalla viikolla. Myös timpurit tulevat töihin tämän viikon lopulla ja eiköhän putkarikin tule tekemään putkitöitä viimeistään ensi viikolla.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja lukijoille kuluneesta vuodesta. On ollut ilo huomata, että blogilla on lukijoita ja mukavasti tulee palautetta ja kyselyitä rakennusprojektistamme. Kaikki kommentit ovat mieleen, niitä saa lähettää rohkeasti.

Oikein hyvää tulevaa vuotta kaikille. Tänään juhlitaan ja palataan arvonnan tuloksiin huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti