maanantai 6. elokuuta 2012

Lattiavalu valmis

Tulin tänään illalla golfaamasta ja ajelin tontin ohi. Yllätys oli suuri, betoniauto oli tontilla ja lattiavalu oli menossa... Lattiavalun teko piti olla myöhemmin tällä viikolla, mutta nyt se on joka tapauksessa valmis. Pitää vain toivoa, että rankkasadetta ei tule pariin tuntiin.

Helmitalolla olivat sitä mietä, että 3-4 tuntia riittää ettei sade tee isoja jälkiä. On kuulemma parempikin, että pinta menisi hieman rikki, koska se pitää joka tapauksessa hioa ennen laatoitusta ja laminaatin laittoa. Laatoittaja ja lattiantekijä tasaavat tarvittaessa lattiaa.
2 kommenttia:

  1. suosittelemme hiomaan sitten ennen väliseiniä. Hiomakone kuulemma on kova viemään:) Meillä kans valettiin lattia taivasalla. Silloin oli kova hellejakso ja jouduimme lattiaa kastelemaan 3 kertaa. Yhtään halkeamaa ei tullut ja laatoittaja kävi katsomassa ja hänen silmään lattia näytti kovalta. Meillä lattia "sliipattiin" heti valun yhteydessä ja kaadot onnistuivat ilmeisesti hyvin. Pesuhuoneessa joudumme hiomaan lisää, kuulemma tarttuu aineet sitten paremmin.

    VastaaPoista
  2. Juttelin eilen Helmitalon tj:n kanssa ja hän puhui tuosta hiomisesta. Joutuvat joka tapauksessa hiomaan ja jos sade rikkoo vähän pintaa niin se on vaan hyvästä. Kunhan ei tule rankkasadetta heti valun jälkeen.

    Kävimme tänään katsomassa lattiaa ja hyvältä se meidän silmään näytti. Kunnon sade alkoi onneksi sen verran myöhään, että pinta oli kerinnyt kuivua tarpeeksi.

    VastaaPoista