lauantai 4. elokuuta 2012

Kiuas ja postilaatikko

Tilasimme loman aikaan itsellemme kiukaan. Päädyimme lopulta pienen saunan vuoksi Kajo Wall 6 kW kiukaaseen. Halusimme tuollaisen paljon kiviä sisältävän kiukaan erillisellä ohjauskeskuksella. Haemme sen Habitare messujen jälkeen 16.9 messukeskuksesta, koska se menee sinne näyttelykappaleeksi. Näyttelykappale maksaa meille 470 €, hinta sisältää myös 80 kg kiuaskiviä.

Kajo Wall 6 kW, kuva kajokiuas.fi

Tänään käytiin ostamassa meille jo postilaatikko. Koska naapurit muuttavat piakkoin niin sovittiin, että ostetaan samanlaiset, koska ne täytyy laittaa samaan ryhmään naapurien kanssa. On sitten yhtenäisempi ilme. He olivat katselleet jo mallin valmiiksi ja me kävimme sen katsomassa ja ostamassa, vaikka ei vielä ole meille ajankohtaista. Onpahan sekin valmiina :)

Kuva Biltema.fi

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Meille on tulossa Onnenhelmi ja jätettiin myös vakiokiuas pois toimituksesta. Onko saunan kiuasseinän ja kaiteen välinen etäisyys suunnilleen minkä verran?
    Useissa pilarikiukaissa kun on noita suojaetäisyyksiä joka suuntaan. Kajo Wall taitaa olla seinään kiinni tuleva, joten mahtuu pieneenkin koloon.

    VastaaPoista
  2. Seinän ja kaiteen väli on 48,5 cm. Pieni aukkohan tuo on, mutta meillä tuo wall malli on tosiaan seinämalli ja mahtuu tuohon aukkoon hyvin.

    VastaaPoista