perjantai 17. elokuuta 2012

Autokatoksen kattoristikot ja tiilet tilattu

Rakennuksella ei ole tapahtunut mitään erikoista tässä viime aikoina. Lattivalu on kyllä käyty hiomassa ja talopaketin pitäisi tulla syyskuun loppupuolella. Tänään kävimme viemässä yhden kuorman rakennusjätettä kaatikselle.

Autokatoksen rakentaminen alkaa näillä näkymin viikolla 37. Autokatoksen rakentaa meille Rakennuspalvelu Lasse Morander Oy. Lasse kävi eilen meillä juttelemassa aikatauluista ja materiaalistauksista.

Autokatokseen liittyen pyysin tarjouksen kattorististikoista 24 toimittajalta. Vähän ehkä ylimitoitettu määrä, mutta helppohan noita on yhdellä s-postilla kysellä. 16 vaivautui vastaamaan tarjouspyyntöön. Harjaristikoita tarvitaan 11 kpl ja hinnat liikkuivat rahteineen vajaasta 1 100 eurosta lähes 1 800 euroon. Kattoristikkotoimittajaksi valittiin SEPA Oy. Kattoristikoiden toimitus on viikolla 36. Myös aikaisemmin tehty kattotiilitarjous maksettiin tänään ja niiden toimitus on viikolla 36.

2 kommenttia:

  1. Onks Sami ollu pienessä simassa kun oot tätä päivitystä kirjottanu vai mistä tähän on eksyny muutamia kirotusvihreitä :D

    T: Tolsan Sami

    VastaaPoista
  2. Taisin olla selvinpäin, mutta sattuuhan sitä välillä ;)

    VastaaPoista