torstai 30. elokuuta 2012

Hankintoja ja taas kerran sähköistä...

Olemme hankkineet wc:n ja kylpyhuoneen kalusteet. Niitä on jo jonkun tovin käyty rautakaupoissa katselemassa ja todettu, että onpa kalliita! Netissä on roikuttu myös katselemassa eri vaihtoehtoja. Meillehän tulisi Helmitalojen puolesta wc:hen ja kylpyhuoneeseen perusallas. Päätimme jättää ne pois ja hommata samanlaiset allaskaapit sekä wc:hen että kylpyhuoneeseen. Helmitaloilta saa altaasta hyvitystä 60 eur. Helmitalojen peilikaapit ollaan päätetty jättää paikoilleen. Sopivat allaskaapit löytyi Nordicsalesta. Malli Cubo 600 tumma pähkinä. Hintaa kahdelle allaskaapille, altaalle ja kahdelle peilille kotiin kuljetettuna kertyi yht. 600 eur. No ei paha ollenkaan! Peilit meillä jää ylimääräiseksi, kun säilytetään ne peilikaapit.

Cubo 600 (kuva Nordicsale)
Sähköasia ollaan toivottavasti saatu päätökseen. Meillähän se on ollut erittäin sekavaa ja aikaa vievää hommaa. Edellinen sähkäri ei suostunut mitään kytkentöjä kaappiin tekemään koska ei ollut toimittanut meille sähkökaappiakaan. Lopulta soitin Terawatille ja alkoi homma luistamaan. Seuraavana päivänä soitosta tuli miehet kytkemään kaapelin sekä maadoituksen ja toimittivat meille sulakkeet ja laittoivat Fortumille kytkentäpyynnön. Nyt odotetaan, että Fortum tulee tekemään oman osansa niin alkaa sähköt toimia! Kiitos Terawatille ripeästä ja ammattitaitoisesta palvelusta.

Mies oli tänään työreissulla Tampereella ja kävi tullessaan Suomen ylijäämävarastolla Hämeenlinnassa. Toi tullessaan meidän autokatos/varastoon ikkunan (180 eur). Se meiltä enää puuttuikin tarvikelistalta, että saadaan varasto/katos valmiiksi. Sen rakentaminen alkaa siis viikolla 37.

Skaala Beeta GE 175 valkoinen 9x6 (kuva ylijäämävarasto)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti