lauantai 3. joulukuuta 2011

Helmitaloilla vierailu

Kävimme tänään Kylmäkoskella tutustumassa Helmitaloihin. Ja kyllä kannatti! Meillä oli tosi antoisa reissu. Näimme talotehtaan jossa seinäelementtejä tehdään sekä pääsimme tutustumaan eri valmiusasteessa oleviin Helmitalojen malleihin. Suuri ja iloinen yllätys oli, kun saimme kuulla, että Onnenhelmi mallia tehdään myös yksikerroksisena. Onnenhelmen pohjaan on lisätty kaksi makuuhuonetta. Voi tätä ilon päivää. Saimme siis toisenkin talomallin vertailuun Helmitaloilta. Ja oikeastaan Onnenhelmi oli meistä nyt paljon parempi avaramman keittiön takia. Oli kiva nähdä luonnossa mittasuhteita taloista. Oltiin molemmat ihan liekeissä :) Nyt alkaa taloprojekti polttelemaan. Uskomaton asiakaspalvelu Helmitaloilla. Todella asiakasystävällistä ja joustavaa. Jos haluat jotain muuttaa, maksat materiaalin hinnan erotuksen. Perusvalikoimakin näytti olevan hyvää, ei halvinta, muttei kalleinta.

Työn jälki kohteissa todella kiitettävällä tasolla, listatkin just eikä melkein. Vakavasti aloimme miettimään Helmitaloa meidän rakennuttajaksi. Vaihtoehtona siis Perhehelmi 118 ja Onnenhelmi 120. Ilta jatkuu piirustuksia tutkimalla punaviinin parissa. 

6 kommenttia:

 1. Tuolta kustannuksista siis uupuu vielä ainakin yksi kohta : hävinneet punkut.

  Prince

  VastaaPoista
 2. Juu niitä menee paljon, mutta kokonaisuutena pieni summa.

  VastaaPoista
 3. Siis mitä ihmettä?

  Helmitaloillahan on kaikkia malleja saatavissa yksi- ja puolitoistakerroksisina. Onnenhelmi yksikerroksisena ei ole 120 neliötä. Vai onko Helmitaloilla "hihassaan" joku erikoisversio tuosta Onnenhelmestä, johon on lisätty vielä kaksi makuuhuonetta (eli yhteensä 4 makuuhuonetta)?

  Selvennystä kaivataan, kiitos.

  VastaaPoista
 4. Juu kyllä sellainen on saatavilla vaikka siitä ei web-sivuilla mainitakaan. Eli yksikkerroksinen 120 neliötä, yhteensä 4 makuuhuonetta.

  VastaaPoista
 5. Jännä, että talotehdas myy jotain malleja ns. "tiskin alta". Miksiköhän kaikkia malleja ei myydä julkisesti ja mitähän nuo erityismallit maksavat?

  VastaaPoista
 6. Sivuja ei ole varmaankaan päivitetty pitkään aikaan. Kannattaa olla yhteydessä heihin, jos kiinnostaa. Ei ollut mitään tiskinalta myyntiä.

  VastaaPoista