maanantai 5. marraskuuta 2012

Aikataulua, odottavan aika on pitkä

Soittelin tänään Helmitaloille ja selvisi, että tällä viikolla aloittavat tekemään talon seinäelementtejä. Seinien pystytys on viikolla 47. Tätä jäädään nyt hartaasti odottamaan... Jotta aikataulussa pysyttäisiin on sisätöihin aikaa tämän jälkeen vajaa 10 viikkoa.

4 kommenttia:

 1. Harmillista,että noin toimitus siirtyy. Laskiko oikein,että aloittavat tekemään elementtejä silloin kun viimeeksi lupasivat toimituksen. Ilman soittoasi et olisi tiennyt tuota? Toivottavasti nyt ei mitään "hämärää" tuossa ole. 10 vkoa sisätöille on aika vähän, mutta onko se Helmitalon ongelma? Tulikos teille avaimet käteen talo? Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Meille luvattiinn talotoimitus alun alkaen Lokakuun viimeiselle viikolle ( vko 44) ja elementtejä on alettu tekemään tällä viikolla (vko 45). Talotoimitus on siis viikolla 47 eli 3 viikkoa myöhässä alkuperäissuunnitelmasta. Sovittiin, että soitellaan Helmitaloille vkolla 45 ja tiedetään tarkemmin aikataulu. Lupasivat vielä Tammikuun loppuun valmistumisen. Meille on tilattu avaimet käteen paketti joten pidetään kiinni Tammikuun lopusta :) Kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista
 3. Hei,Tarja.Olen seurannut blogiasi tiivisti ja ollut mukana tässä teidän projektissa mielenkiinnolla siksikin kun meillekin on tulossa Helmitalo Lahteen.Pitäisi valmistua maaliskuun 2013 loppuun mennessä eli 2 kk teidän talon jälkeen.Milloin saitte tietää tuon viikon 44 toimituksen ,pitikö itse kovasti soitella ? 3 viikon myöhästyminen on aika pitkä aika kun ajattelee että jää vain 10 viikkoa deadlineen.Kyllähän sen betonivalun kuivuminenkin vie oman aikansa.
  Meilläkin on projekti pystytystä odottamassa-vaiheessa ,mutta mitään edes alustavia aikatauluja ei ole annettu.Muuten mennyt ok ,mutta tuo tiedottaminen on kyllä aika huonoissa kantimissa Helmitaloilla.Pitäisi varmaan itsekin alkaa kysellä omaa aikataulua.Mutta tsemppiä teille ensi viikkoon ja odottelen taas innolla uusia kuvia ja juttuja blogissassi :)! Terveisin Jaana Lahdesta

  VastaaPoista
 4. Muistaakseni soiteltiin itse syyskuun alussa tuosta aikataulusta. En ole enää varma kun on soiteltu niin monta kertaa...Kannattaa olla itse yhteydessä sinne päin. Saa edes jotakin osviittaa aikataulusta. Tsemppiä myös teidän projektiin! Tänne sitten päivitellään kuulumisia, kun niitä on lisää :)

  VastaaPoista