torstai 26. huhtikuuta 2012

Muuttolaatikoiden keskellä

Tervehdys täältä kaaoksesta, olemme suoraansanottuna muuttolaatikoiden ja kaiken romun keskeltä. Launtaina olisi tarkoitus muuttaa vuokralle ja aika paljon pakattavaa vielä on. Taloyhtiön roskiskin on täyttynyt viime viikkoina aika tehokkaasti.

On tässä pakkauksen keskellä keritty jotain saada taloprojektissakin eteenpäin. Nyt pitäisi olla aika lailla 8 kk talon valmistumiseen. Mitäänhän tontilla ei ole vielä tapahtunut, mutta eiköhän piakkoin :) Pe 4.5. on aloituskokous jonka jälkeen saisi tontilla alkaa puuhastelemaan. Toivottavasti maansiirtotyöt saadaan alulle vielä toukokuussa ja tämän jälkeen sitten paalutus ja perustukset.

Perustussuunnitelma on valmistunut ja taloon tulee 20 paalua (RR 115/6.3) ja autokatokseen 10 paalua (RR 90/6.3). Paalutuksen meille tulee tekemään Teräspaalutus Tamminen Oy.  Säästämme kustannuksissa jonkin verran, kun paalutuksen otamme suoraan paaluttajalta. Pyysin aikoinaan perustustarjousten yhteydessä myös paalutuksesta tarjoukset. Onhan se selvää, että jotain vaivanpalkkaa yleisesti haluavat, kun toimivat vain välissä ja olisivat olleet kuitenkin vastuussa työstä.

Myös pihasuunnitelma tipahti postiluukusta pari päivää sitten. Tarja varmaan kertoo siitä muuton jälkeen enemmän, minä mitään siitä ymmärrä :) Hyvältä ensisilmäyksellä kyllä näytti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti