maanantai 16. huhtikuuta 2012

Rakennuslupa myönnetty

Tässä on ollut hieman hiljaiseloa...Ollaan odotettu rakennuslupaa saapuvaksi ja tänään se sitten tuli :) Nyt päästään lopultakin aloittamaan jotain konkreettista.

Ollaan valmistauduttu muuttoon tämän kuun lopussa. Motivaatiokämppä saatiin 500m päästä tontista. Voi kun sekin asia meni nappiin! Voidaan käydä vaikka joka ilta tontilla töllistelemässä ;) Muuttolaatikot saapuvat perjantaina. Ei jotenkin saa mitään aikaiseksi. Tosin vaikuttaa sekin, että meillä oli vanhimman lapsen rippijuhlat järjestettävänä. Hyvin meni juhlat ja nyt voidaan keskittyä muuttamaan.

Tilasin Pääsiäisen aikaan myös pihasuunnitelman. Pitäisi tulla tämän viikon aikana. Olikin vaikea selittää mitä haluaa. Ajatukset olleet ihan lukossa koko pihan suhteen. Onneksi sentään oli tiedossa mitä suunnilleen haluaa. Vain asioiden sijoittelu paikalleen tuotti päänvaivaa. Nyt sitten jännityksellä odotellaan mihin asiat ovat suunnitelmassa sijoittuneet.

4 kommenttia:

 1. Onnea luvasta! Me toivotaan,että keskiviikkona olisi meilläkin:) Pihasuunnittelijankin kanssa tapaaminen tällä viikolla. Samoissa vaiheissa siis mennään.

  VastaaPoista
 2. Teillähän on hommat hyvässä vauhdissa! Itse olen vähän vielä perässä, eli vanha asunto vielä myymättä, ja rakennuslupahakemuskin vielä jättämättä. Siihen kun tarvittiin vielä liitteeksi jotain kunnallisteknisiä lausuntoja yms. joiden saaminen kestää. Mutta eiköhän tämä tästä, teillä alkaa nyt tontilla kohta jo tapahtuakin? Mutta jatkakaa myös bloggailua ahkerasti, omasta mielestäni on mielenkiintoista seurata juuri sellaisia blogeja, jotka rakentamisen edistymisessä ovat hiukan itseäni edellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Kirsi. On tosiaan mukava seurata suurin piirtein samoissa vaiheissa meneviä. Muutamaan edelliseen viikkoon ei oikeintapahtunut mitään. Mutta jospas nyt sitten alkaa tapahtumaan. Tosin tontilla alkaa vasta tapahtumaan luultavasti touko- taikesäkuussa. Perustussuunnitelmat ovat lähes valmiit ja paalutuksesta kyselen vielä tarjouksen suoraan paaluttajilta. Perustuksien tekijöiden kautta on jo hintatasoa tiedossa. Tsemppiä molemmille projekteihin ja muillekin lukijoille :)

   Poista
 3. Mekin päästään vasta kesäkuun 1. pvä tontille. Kaivuri on tulossa silloin:)

  VastaaPoista