keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Autokatoksen kattotiilet

Vaikka edes perustuksien tekijää ei ole päätetty niin olen pyytänyt tarjouksia autokatoksen kattomateriaaleista. Autokatoksen katon osalta olimme jo päättäneet, että siihen tulee musta betonitiilikatto kuten asuinrakennukseenkin. Kyselin tarjouksia ensin suoraan A-tiilikatteelta (Aura) ja Monierilta (Ormax).

A-tiilikatteen ehdot ovat kaikkien jälleenmyyjien kautta samat. Monierilla taas hinta vaihtelee sen mukaan, keneltä jälleenmyyjältä tiilet ostaa. Laitoin Monierin Ormax tiilistä kyselyn neljään eri rautakauppaan, hintaero halvimman ja kalleimman välillä oli 20% täysin samasta sisällöstä. Yhdeltä rautakaupalta ei tullut tarjousta ollenkaan.

Sain lopulta ihan hyvän tarjouksen A-tiilikatteelta, jonka lopulta hyväksyimme. Otimme tiilet Rautia V. Leinon kautta, koska sain sieltä parhaimman tarjouksen Monierin tuotteista ja muutenkin kiitettävää palvelua.
Aura värivaihtoehdot, kuva on lainattu A-tiilikatteen sivuilta

Konaispaketin hinnaksi tuli lopulta 2039 eur sisältäen kaiken tarvittavan: tiilet, muovialuskatteen, listat, lintuesteet, lumiesteet, räystäskourut, alastulosarjat ja tarvittavat ruuvit, naulat jne.

Erityiskiitos Perhehelmi Vihti blogin pitäjälle Ton:lle, jolta sain apua hintareferenssissä. Thanks Ton :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti