perjantai 26. lokakuuta 2012

Talopaketti tulee ensi viikolla... tai ei tulekaan...

Ensi viikolla olisi pitänyt olla talopaketin pystytys, mutta tänään saimme tietää, että se tulee siirtymään n. 2-3 viikolla. Tässä oli asennoiduttu, että ensi viikolla vihdoin tapahtuu ja pettymys on toki suuri. Talon valmistuminen tammikuun loppuun mennessä pitäisi vielä olla haarukassa, mutta kyllä tämä pieniä epäluuloja tuo mieleen joka tapauksessa.

Helmitaloista ei sinällään tähän meneessä ole kuin positiivista sanottavaa, mutta tiedottamisessa heillä on kyllä paljon petrattavaa. Ainakin meidän kohdalla asiakastiedotusta ei oikeastaan ole vaan kaiken saa itse kysyä. Aikataulusta olemme kysyneet monenmonta kertaa ja viimeksi viikko sitten pystytysaikataulu oli vielä tuleva viikko. Turhauttavaa, olisi paljon mieluisampaa, jos tieto tulisi toimittajalta oma-aloitteisesti ja mielummin heti, kun tieto on saatavissa. Se on ihan ymmärrettävää, että aikataulut saattavat elää.

Kattoristikot ovat jo tontilla ja peiteltynä pressuihin, luntahan tuli täälläkin viime yönä. Toivotaan ettei pystytys tuosta enää myöhästy... Ensi viikolla on sokkelipinnoituksen valumien korjaus, jos sää on säädyllinen.

Sovin alustavasti kaupat tänään ilmalämpöpumpusta, laitan sitä tarkempaa tietoa, kun saan päivitetyn tarjouksen takaisin.

TGIF :)

7 kommenttia:

 1. Samoja kokemuksia tiedottamisesta, mutta taitaa olla taloliikkeiden yleinen ongelma. Meille valmistu perhehelmi juuri viikonlopuksi. Hurjalta tuo aikataulu teillä tuntuu, mutta jos laatta on vain vedeneristyskuiva ajallaan, niin ei varmasti ongelmia. Kovia miehiä tekemään töitä ja homma tapahtuu kun vaan olosuhteet antaa myöten. Meillä ei meinannu laatta kuivua koko kesän aikana ollenkaan ja vielä kun on vesikierto niin ei saa sähköjä lattiaan, että sekin nopeuttaisi.

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin :) Toivotaan, että lattiavalu on kuivunut tarpeeksi, se valettiin syyskuun alussa. Sen olisi voinut kyllä tehdä paljon aikaisemminkin. Viikon päästä pitäisi olla uusi aikataulu tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattiavalu valettiin elokuun alussa, ei syyskuun niin kuin kirjoitin.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tiedottaminen tuttua täälläkin. Sateinen syksy on ollut hankala, meillä lattiavalu kuivunut 4 kuukautta ja on edelleen liian kostea vesieristystä varten.

  VastaaPoista
 5. Pauliina milloin teillä pitäisi talon valmistua? Meillä on lattia valettu elokuun alussa vaikka sen olisi voinut valaa paljon aikaisemmin...

  VastaaPoista
 6. Marraskuun lopussa pitäisi talon olla valmis.

  VastaaPoista