keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Sähköistä ja maansiirtotyöt valmistuivat

Tänään on mennyt puhelimessa tovi jos toinenkin selvitellessä sähkön kytkentää. Oli kyllä vaikea ja sekava juttu. Sähköpiuhaa oli alun alkaen tontin kulmalla vain pieni pätkä. Meidän hommattavaksi jäi sähkökaapelin jatkaminen talolle ja autokatokseen sekä kyseisen kaapelin liittäminen tontin kulmalla olevaan pätkään. Tämä meni vaivatta. Tänään saapui sähkökeskus tontille ja meille sanottiin, että sähköt voi tilata. Soitin sähkömiehelle joka kävi jatkamassa kaapelia aiemmin. Hän sanoi, ettei hän tee kytkentää kaappiin muutoin, kuin jos itse toimittaa sähkökaapin. Ööö...ai jaa. Meille kun ei Helmitalotkaan sitä kytkentää tee. Samoin sanoi aikoinaan Fortum, että kytkentä pitää itse tilata joltain. Hmm!?!? Soitto Fortumille ja sieltä sanoivat, että kyllä he sen kytkennän tekevät! Tarvitaan vain yleistietolomake. Kun selitin tilanteen niin tarvittiinkin kaksi lomaketta. Toinen siltä joka on piuhaa tontille jatkanut ja toinen siltä joka sähkökaapin toimittaa. Taas soitto sähkömiehelle joka jo hieman hermostui :) Lopulta asia selvisi ja nyt pitäisi sähköasiat olla kunnossa.

Sähkökaappi odottaa kytkentöjä
Tänään oli tontilla saatettu loppuun maansiirtotyöt. Kahdessa päivässä tapahtui paljon, alla olevissa kuvissa tilanne eilen ja tänään.

Eilen
Tänään
Oli niin tilavan ja avaran tuntuista kun maat oli tasattu. Meinasin jo nurmikon siemeniä heitellä :) Savikasatkin olivat vähentyneet, mutta kyllä niitä riittää vielä poisvietäväksi.

Tasoitettua takapihaa

Tasoitettua etupihaa
Autokatos, varaston täytöt tehtynä

2 kommenttia:

  1. Löysin juuri teidän blogin. Hauska alkaa seurata teidän projektin etenemistä. Meilläkin on taloprojekti Vihdissä aluillaan. Sitä voi seurata täältä http://www.kotilato.blogspot.fi/ .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin myös bloginne vähän aikaa sitten. Tsemppiä projektiin :)

      Poista